Propera parada

Propera Parada: dos productors agroalimentaris en un mateix dia!

Propera Parada, el programa de visites-tastet a productors garrotxins té previst fer doblet aquest dissabte vinent, 9 de maig.

Pel matí, a les 12h i des de l’aparcament de Codella, s’anirà fins l’explotació ramadera del Mas el Boscà Nou per conèixer de la mà dels mateixos pagesos com produeixen carn de vedella ecològica de raça llemosina, d’una qualitat excepcional. Els ramaders explicaran com es crien els vedells, l’alimentació, cura i maneig del bestiar per mantenir la certificació CCPAE i l’aposta per la comercialitzacio directe al consumidor per garantir la procedència, traçabilitat i qualitat de la carn. Per aquesta visita disposem d’un nombre limitat d’invitacions. Si hi esteu interessats, podeu trucar al 616 132 503.

I per la tarda, a les 16h i des de la plaça Major de Tortellà, està previst anar a les hortes de Can Gustí per conèixer com es cultives les hortalisses seguint també criteris de producció ecològica, encara que en aquest cas no disposen de certificació del CCPAE. Els pagesos donaran a conèixer les tasques del seu dia a dia, la programació de feines segons les estacions, l’associacionisme amb altres finques per poder abastir la demanda dels seus clients i els canals de venda i comercialització de les seves hortalisses.

Dos productors agroalimentaris en un mateix dia!