Acte de presentació de la guia: 13 itineraris, 31 propostes per conèixer i viure el territori

Portada de la Guia 13 itinerarisEl proper dijous 29 de maig a les 19h tindrà lloc en el Centre de Documentació del Paisatge, al primer pis de l’Hospici d’Olot, la presentació de la guia 13 itineraris, 31 propostes per conèixer i viure el territori.

La guia presenta 13 itineraris per diferents espais de tot Catalunya i 31 propostes per amenitzar el camí, per descobrir, en petit grup, detalls que, sovint quan passegem entre muntanyes, aigua, vegetació, castells…, s’escapen de la nostra percepció. Una proposta per descobrir l’entorn d’una manera diferent, tocant, dibuixant, escoltant…Tosca, Serveis Ambientals d’Educació i Turisme, com a entitat membre de la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA) hi ha col·laborat aportant un dels itineraris que es presenten per contribuir a donar a conèixer el territori a través de diverses propostes fomentant les vivències sensorials i afectives. Ha estat publicada per la SCEA (Societat Catalana d’Educació Ambiental), el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social “la Caixa”.

La presentació d’aquest dijous anirà a càrrec del geòleg i coautor de la guia Llorenç Planagumà, i hi intervindrà el director de l’Observatori del Paisatge, Joan Nogué. Es lliurarà un exemplar gratuït de la publicació a tots els assistents.

 

13 itineraris. 31 propostes per a conèixer i viure el territori