Turisme responsable a la Garrotxa


Gestió de centres d’informació, programes i activitats de turisme de natura i ecoturisme


Promoció turística local i atenció al visitantTosca ofereix serveis relacionats amb el turisme.

Entenent-el com un turisme sostenible i responsable, com una activitat que assegura el desenvolupament turístic respectuós amb el medi natural, tenint en compte l’ús racional dels recursos, la minimització de l’impacte i la valorització del patrimoni natural per tal d’assegurar la preservació i la conservació de la biodiversitat

En el seu àmbit sociocultural, el turisme ha de ser capaç de generar beneficis equitatius que repercuteixin en la població local i en la conservació, i garantir el respecte als seus valors socials i culturals millorant la seva qualitat de vida.

Tosca, com a empresa compromesa, està adherida a la Carta Europea de Turisme Sostenible i ha adoptat el Codi de Gestió Sostenible de la Garrotxa i el Collsacabra, eines ambdues que permeten avançar de manera efectiva cap al turisme sostenible en els espais naturals protegits de la Garrotxa.

Gestiona els Serveis Informatius del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa des de 1996. Coordina i atén els Centres d’Informació del Parc Natural: el Casal dels Volcans (Olot), Can Serra (Fageda d’en Jordà) i Can Passavent (Santa Pau).