Casals d’estiu a la Garrotxa 2013

Ennatura’t i Aventura’t 2013. Nova edició dels casals d’estiu 2013

Tosca organitza un any més, els dos Casals d’Estiu: Ennatura’t i Aventura’t en col·laboració amb l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Olot i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Aquestes propostes d’activitats per a infants i joves s’ofereixen dins la programació Estiu Riu de l’Ajuntament d’Olot i es publiquen a la guia Activa l’Estiu!, editada per l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa.

Els Casals d’estiu de Tosca tenen l’objectiu de treballar l’educació ambiental en diferents indrets del Parc Natural de manera participativa i lúdica i en ells, l’equip d’educadors preparen un seguit d’activitats en relació amb un centre d’interès concret. La metodologia de treball consisteix a fer excursions per l’entorn proper, jocs, audiovisuals, experiments, gimcanes, tallers i refrescades al riu.

El Casal Ennatura’t va adreçat a nens i nenes que han cursat 3r, 4t i 5è de Primària i el Casal Aventura’t va adreçat als més grans, a nois i noies de 6è de Primària, 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO.

Obert el període d’inscripcions és del 7 al 24 de maig amb 25 places per a cadascun dels casals.

Les dates de realització d’enguany són de l’1 al 26 de juliol i com sempre, l’horari serà de 9 a 13h, excepte els dies que es va de ruta (del 22 al 25 de juliol en el cas dels Aventura’ts i dels dies 24 i 25 de juliol pels Ennatura’ts). Aquest any i en motiu dels 10 anys dels Ennatura’ts, tenim previst celebrar-ho fent una petita ruta i passant una nit dormint amb tendes amb la companyia dels Aventura’ts. El període d’inscripcions és del 7 al 24 de maig i que per cada casal hi ha 25 places.

Casals d’estiu a la Garrotxa 2013