Casals d’Estiu: Ennatura’t i Aventura’t/

Nova edició dels casals d’estiu 2015/

Casal d'EstiuTosca organitza un any més, els dos Casals d’Estiu: Ennatura’t i Aventura’t en col·laboració amb l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Olot i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Aquestes propostes d’activitats per a infants i joves s’ofereixen dins la programació Estiu Riu de l’Ajuntament d’Olot i es publiquen a la guia Activa l’Estiu!, editada per l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa.

Els Casals d’estiu de Tosca tenen l’objectiu de treballar l’educació ambiental en diferents indrets del Parc Natural de manera participativa i lúdica i en ells, l’equip d’educadors preparen un seguit d’activitats en relació amb un centre d’interès concret. La metodologia de treball consisteix a fer excursions per l’entorn proper, jocs, audiovisuals, experiments, gimcanes, tallers i refrescades al riu i a la piscina municipal d’Olot..

El Casal Ennatura’t va adreçat a nens i nenes que han cursat 3r, 4t i 5è de Primària i el Casal Aventura’t va adreçat als més grans, a nois i noies de 6è de Primària, 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO.

El període d’inscripcions és del 19 al 30 de maig amb 25 places per al Casal Ennatura’t i 20 places per al Casal de joves Aventura’t.

Les dates de realització dels Casals són del 30 de juny al 25 de juliol. L’horari dels dos Casals és de 9 a 13h, excepte els dies de ruta (del 21 al 24 de juliol) pels joves de Aventura’t.

La reunió de pares es celebrarà el dijous 26 de juny a les 20h a l’IME ( Institut Municipal d’Educació) a l’Av. Sant Joan de les Abadesses, 20-22 d’Olot.

Per a més informació i inscripci ons consulteu el web de l’ajuntament d’Olot.

Ennatura’t i Aventura’t 2015