Nova edició del “Visc entre volcans”

El programa d’activitats naturalistes i culturals “Visc entre volcans” del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa estrena aquest proper cap de setmana una nova edició.

Des del dissabte, 27 de setembre i fins al 31 de maig del 2015 estan previstes més de 20 activitats. Aquest nou programa compta amb la participació i coorganització de més de 15 entitats socioculturals de tota la comarca, coordinades per Tosca, Serveis Ambientals d’Educació i Turisme,SL.

L’objectiu del programa és donar a conèixer els valors del patrimoni natural i historicocultural del Parc natural a la població no escolar: particulars, famílies amb nens… que viuen en el territori però també, per aquelles persones que tenen interès en conèixer millor aquest espai protegit.

Com és habitual, són les entitats socioculturals coorganitzadores les que escullen la temàtica a tractar segons els interessos dels seus socis o membres i poder així garantir-ne la participació i a continuació és el Parc natural i TOSCA, els qui s’encarreguen de concretar-la i realitzar-la amb experts en la matèria per a garantir-ne una certa qualitat.

Recordem que totes les activitats són gratuïtes i que van a càrrec d’un expert en la matèria.

Com a excepció en relació a altres anys, lamentem no tenir encara tota la programació concretada i ens comprometem a que tant bon punt es determini, s’editi el fulletó amb la programació anual.

La distribució d’aquell fulletó es farà com en altres vegades, a través de les mateixes entitats coorganizadores així com també, d’oficines de turisme i altres entitats o punts col·laboradors.

Nova edició del “Visc entre volcans”