Propera Parada participa a la Setmana Bio

La Generalitat impulsa la creació de la Setmana Bio

La Generalitat de Catalunya, juntament amb els principals representants del sector agroalimentari ecològic de Catalunya, agrupats en una taula d’entitats organitzadores, han acordat impulsar la creació d’una Setmana Bio per l’alimentació ecològica. Enguany es farà la primera edició, del 26 d’abril al 4 de maig.

setmanabio

L’objectiu d’aquesta setmana, que s’ha previst celebrar anualment, és promoure la producció i el consum d’aliments ecològics, mitjançant la suma d’un conjunt d’activitats portades a terme per part de diferents actors del sector (empreses, entitats, administració, etc.), agrupades sota el paraigües comú d’una setmana de promoció conjunta. Exemples d’aquestes actuacions podrien ser: jornades de portes obertes en algunes finques ecològiques, activitats per a nens, campanyes de promoció de productes en botigues, jornades tècniques, etc.

Doncs, precisament una de les activitats del Propera Parada s’hi escau per calendari i pels criteris de participació i s’ha presentat a aquesta convocatòria. Concretament, estem parlant de l’activitat del diumenge 28 d’abril al Centre de Conservació de Plantes Cultivades de Can Jordà.

Totes les propostes que formin part del programa conjunt de la Setmana Bio es podran consultar en el portal web de la producció agrària ecològica del Departament d’Agricultura, Alimentació i Medi Natural, en el que estan creant un apartat específic, així com des dels webs de les altres entitats organitzadores.

Us animem a participar i a difondre aquesta actuació!

Si teniu qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres al tel. 616 132 503.

Propera Parada participa a la Setmana Bio