Naturteca*: Tastets de natura a la Garrotxa

Propostes de rutes naturalistes


Programa anual d’activitats naturalistes i de turisme de natura que té com a objectiu donar a conèixer i gaudir dels valors del patrimoni natural de la comarca de la Garrotxa. Pensades per a un públic adult: famílies, grups d’amics i apassionats de la natura.


estanys d'en Broc 2016

Sortides guiades basades en la descoberta, l’observació i la interpretació de la natura, als voltants d’Olot, al parc natural de la Zona Volcànica i a la Vall d’en Bas.

Descobreix els volcans de la Garrotxa, cons volcànics i colades de lava. Gaudeix dels paisatges de muntanya mitjana, cingleres, rierols i arbredes. Deixa’t seduir per les flors i animalons. Comprèn la petja humana darrera l’escenari rural.  Viu la història de dones i homes del territori través de la natura.

Complementa l’estada en els allotjaments rurals de la comarca amb noves experiències en paisatges de postal: guiatges, rutes a peu, excursions suaus en sortides matinals o de tarda, durant les escapades de cap de setmana o per vacances. Activitats de turisme actiu per a grups reduïts, adaptades a parelles amb infants i joves. Una experiència que esdevindrà una aventura familiar.

Les activitats del Tastets de Natura s’integren en els programes Visites amb valors, en el marc de la CETS i organitzat pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, el Consorci de l’Alta Garrotxa i Turisme Garrotxa, la Cua del Drac i Primavera en família de l’Ajuntament d’Olot, i els Festivals de Senderisme dels Pirineus a través del Garrotxa Volcànic Walking d’Itinerànnia.

Naturteca* de natura ‘realitat existent, entorn, medi, ambient’ i teca (del grec thḗkē), ‘dipòsit’.

Actualitzat a gener de 2024


Responsable: Xavier Béjar


En curs des del 2013.


Activitats