Naturteca: Tastets de natura a la Garrotxa

Propostes de rutes naturalistes


Programa anual d’activitats naturalistes i de turisme de natura que té com a objectiu donar a conèixer i gaudir dels valors del patrimoni natural de la comarca de la Garrotxa. Pensades per un públic adult: famílies amb nens, grups d’amics i apassionats de la natura.


estanys d'en Broc 2016

Sortides guiades basades en la descoberta, l’observació i la interpretació de la natura, als voltants d’Olot, en el parc natural de la Zona Volcànica, als peus de l’Alta Garrotxa i a la Vall d’en Bas. Descobreix alguna cosa més que els volcans de la Garrotxa. Gaudeix amb un dels paisatges de muntanya més atractius de Catalunya. Deixa’t seduir per cingleres i arbredes: hi ha més boscos que la Fageda d’en Jordà…

Complementa l’estada en els allotjaments rurals de la comarca amb noves experiències en paisatges de postal: guiatges, rutes a peu i excursions suaus en sortides d’un dia, durant les escapades de cap de setmana o per vacances. Activitats de turisme actiu per a grups reduïts, adaptades a parelles amb nens. Una experiència que esdevindrà una aventura familiar.

Algunes de les activitats del Tastets de Natura s’integren en el programa Garrotxa Pla amb Sensacions de Turisme Garrotxa, la Cua del Drac de l’Ajuntament d’Olot, i formen part dels paquets turístics de les agències de viatges locals: Nit i Vol i Trescàlia.


Responsable: Xavier Béjar


En curs des del 2013.


Activitats

Bestioles de nit Fauna nocturna al voltat de l’aigua
Els colors del verd Vegetació aquàtica i forestal humida
Llums i ombres del Montsacopa El volcà del Montsacopa i el paisatge d’Olot
Temps de tardor Colors, fruits i bolets en boscos caducifolis
Una finestra als Volcans Paisatge – Història dels volcans de la Garrotxa
Paisatges de Postal a la Garrotxa Home i natura. Valls a escala humana
Nit de lluna a la Fageda L’ambient forestal nocturn
Mil flors en prats i boscos Flors de muntanya mitjana humida
Fluvià: ciutat i riu El riu Fluvià, la relació d’Olot amb el seu entorn