Comunicacions de TOSCA al 7è Congrés Mundial d’Educació Ambiental

Com ja havíem anunciat en una notícia anterior, la setmana del 9 al 14 de juny es celebrarà a la ciutat de Marraqueix el 7è Congrés Mundial d’Educació Ambiental. Tosca hi participarà i concretament el dimarts 11, està previst que de les 12 a 2/4 d’1, es presentin dues comunicacions:

Young VolcandPark, un ejemplo de participación con la población escolar local en un espacio volcánico protegido 2010-2012 / an example of involvement with local school in a volcanic protected area 2010-2012. El Young VolcandPark , celebrat a Olot el maig del 2012, va ser el 1r Congrès Europeu d’Estudiants en Espais Volcànics Protegits.

Un Parque de Cuentos, o cómo dar valor al aprendizaje cooperativo para acercar un espacio volcánico protegido a la población escolar local – a way to reinforce group learning and bring the Natural Park closer to the local school population. I en aquest cas, s’exposarà el projecte d’elaboració i edició d’un llibre, compost per un recull de contes i dibuixos creats per alumnes dels centres docents de primària de la comarca ambientats en el Parc Natural de la Zona Volcànica.

7è Congrés Mundial d’Educació Ambiental