El tercer cap de setmana del mes de juny, el programa Propera Parada té previstes dues activitats:: taller de ceràmica amb Ivet Bazaco i visita-degustació a La Quintana, productors agroecològics

El dissabte 15 de juny, a les 15.30h i des de l’aparcament del Parc Nou d’Olot, anirem fins al taller artesanal de ceràmica de l’Ivet Bazaco.
Amb l’ajuda de la ceramista, es realitzarà un taller-expres perquè els participants, a través de la creació/decoració d’una petita peça, puguin conèixer i experimentar algunes tècniques d’aquest ofici tradicional.

Edat mínima del taller: 6 anys. Aportació pel taller, amb material inclòs per l’artesania personal: 15€.

I el diumenge 16 de juny, a les 11h i des de l’aparcament de l’Hostal de Sadernes, ens desplaçarem amb vehicles particulars fins La Quintana per visitar una explotació agroecològica familiar. Els productors, la Laura i l’Enric ens ensenyaran la seva finca agroecològica d’hortalisses i de ramaderia intensiva (xais i vedells). Ens explicaran quines tasques fan al llarg de l’any, quins productes cultiven i recol·lecten i quins cuiden i crien i com els comercialitzen. I en acabar, ens convidaràn a una degustació dels seus productes de temporada.

Aportació per la visita amb degustació inclosa: 5€
Recordem que pel bon funcionament de les activitats és obligatòria la reserva i inscripció al tél. 616 132 503 o escriure un c/e a: properaparada@tosca.cat

Taller de ceràmica i visita-degustació a La Quintana