Grups de visitants escolars

Rutes i activitats pedagògiques per a centres d’ensenyament


Activitats d’educació ambiental, rutes i visites guiades dirigides a grups escolars i universitaris que visiten el Parc Natural de la Zona Volcànica i la Garrotxa.  


Volcà del Croscat

Activitats d’educació ambiental dirigides a centres d’ensenyaments que visiten la Garrotxa i el Parc Natural de la Zona Volcànica. L’alumnat pot utilitzar el privilegiat entorn comarcal per aplicar i treballar continguts i procediments curriculars, o fer una descoberta de l’entorn a la Fageda d’en Jordà i als volcans de Santa Margarida, del Croscat i de Montsacopa.

Les activitats d’educació ambiental s’ajusten als diferents nivells educatiu, al seus currículums i als interessos de docents i alumnat.  Es desenvolupen, de forma coherent amb la conservació,  en indrets característics del Parc natural de la zona volcànica de la Garrotxa. Es complementen amb propostes de treballs previ i posterior a l’aula per tal d’aconseguir una major impacte educatiu. Han estat dissenyades i s’executen per un equip de professionals coneixedors del territori, amb amplia experiència i amb l’acreditació “Bon@ Coneixedor@” de Guia de la zona volcànica.

Aquest programa educatiu forma part de l’oferta pedagògica del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Si sou un centre d’ensenyament de la demarcació de Girona, us en podeu beneficiar d’algunes d’aquestes activitats incloses al programa del Mar als cims de la Diputació de Girona. 


Responsable: Octavi Bonet / Telèfon de contacte: 972 270 086 / Correu-e: contractacio@tosca.cat


En curs des del 1996.


Activitats pedagògiques de Tosca per a grups escolars visitants

WP Table Builder