Excursió al Parc Natural del Cadí-Moixeró

Diverses entitats excursionistes han organitzat per aquest diumenge dia 22 de febrer una sortida cap al Parc Natural del Cadí-Moixeró oberta a tothom. Es visitarà una zona coneguda amb el nom de Cingles de Vallcebre i es realitzarà un itinerari circular de 13,5km (PR-C128) i amb unes vistes privilegiades de la majoria de serres del Berguedà i també algunes del Ripollès. Serà una ruta de dificultat entre baixa i mitjana apta per a famílies, grups d’amics, particulars i tot tipus de públic i inclourà guiatge amb un expert del territori. La durada de la caminada serà d’entre 5 i 6 hores.

Per arribar fins a Vallcebre s’ha habilitat un servei d’autocar. El punt de trobada per a totes les persones interessades serà el Parc Nou d’Olot, concretament la marquesina que hi ha al davant, a les 7 del matí. A les 7:15 es farà una parada a Sant Esteve d’en Bas per recollir més participants. Cal portar calçat adequat per caminar per muntanya i els àpats del dia (esmorzar, dinar i berenar).

El preu per persona són 25 euros, que inclouen l’autocar i el guia.

L’excursió, inicialment prevista per la zona del Pedraforca i que s’ha hagut de redissenyar a causa de les últimes nevades i les dificultats d’accés, s’inclou dins el paquet d’activitats naturalístiques i culturals del Visc entre Volcans i està organitzada pel Centre Excursionista d’Olot, el Grup Excursionista Cultural i Alpinista, el Grup Excursionista de Les Planes d’Hostoles i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Excursió al Parc Natural del Cadí-Moixeró