Torna el festival de senderisme a la Garrotxa//

Els dies 24, 25 i 26 de maig de 2024, s’han programat 10 activitats diverses per descobrir el patrimoni natural i cultural de la Garrotxa de la mà de guies locals, a uns preus més econòmics i amb el kit del senderista. //

El Garrotxa Volcanic Walking està dins la programació dels Festivals de Senderisme dels Pirineus, un projecte de cooperació territorial nascut en l’àmbit de l’Alt Pirineu i Aran, amb la finalitat de promoure el senderisme com una activitat d’oci saludable i sostenible, i potenciar la figura del guia local. 

En aquesta nova edició, comptem amb 6 empreses locals participants, que ens apropen a indrets com el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa o l’Espai d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa. Sortides nocturnes a la Fageda d’en Jordà, observació d’estrelles, circuits d’orientació, postes de sol des del Puigsacalm, són algunes de les activitats proposades enguany i que no us les podeu perdre.  Nosaltres hi serem presents oferint les activitat de “Nit de lluna a la Fageda” i “L’entorn paisatgístic de Castellfollit de la Roca“. Podeu consultar tota la programació de les activitats del festival a www.garrotxavolcanicwalking.cat des d’on podeu fer les reservar. 

I com que aquest festival és una iniciativa impulsada en el marc de l’estratègia de la Carta Europea de Turisme Sostenible a la Garrotxa (CETS), proposem que durant el festival, us mogueu d’una manera sostenible i econòmica per arribar als principals punts de visita, utilitzant el Rumbus, un servei de transport públic operat per TEISA. 

Us hi esperem!

Activitat nit de lluna a la fageda d'en jordà

activitat l'entorn paisatgístic de Castellfollit de la Roca

Garrotxa Volcanic Walking 2024