Propera Parada a les televisions locals de Catalunya

Fa uns mesos, en Jordi Ventura, reporter de TVOlot, es va posar en contacte amb nosaltres perquè necessitava fer un reportatge sobre una empresa turística de la Garrotxa per les televisions locals de Catalunya i tot parlant dels diferents projectes que Tosca realitza actualment, va creure oportú fer un petit vídeo promocional del programa més nou, el Propera Parada.

Aquest, és un programa d’activitats per a famílies, grups i particulars que pretén donar a conèixer la producció artesanal i agroalimentària de la Garrotxa i en el que s’ofereixen dos tipus d’activitats. Per una banda, visites-degustació a productors agroalimentaris, en finques agrícoles o ramaderes i per l’altra, tallers de creació de mostres o peces amb artesans de la comarca.

En el vídeo que veureu al final de la notícia, us oferim un tastet d’algunes de les activitats que el Propera Parada ha programat per aquest primer semestre del 2013 i que, amb molt bona valoració per part del participants, de ben segur, seguirem oferint.

A continuació, volem agraïm la feina feta i l’interès mostrat pel nostre programa a en Jordi, el reporter i també a la Trini i l’Ivet, artesanes del tèxtil i de la ceràmica respectivament i a en Jesús, ramader ecològic, que han participat en el vídeo i que gràcies a ells, tenim un petit reportatge, que sens dubte ajudarà en la difusió del Propera Parada.

Esperem que el vídeo us agradi i que us acabi de motivar per a participar a les seves activitats ……fins la Propera Parada!!

Propera Parada a les televisions locals de Catalunya