Tret de sortida “Propera parada”: Visites a productors locals

“Propera Parada” és una oferta turística de la Garrotxa que a partir de 2013 oferirà un extens programa de visites basades en la producció artesanal i agroalimentària local.

El passat dissabte, 24 de novembre de 2012, va tenir lloc la primera visita a un productor local dins el projecte “Propera Parada” impulsat per l’empresa Tosca, amb el suport d’Alba Sud i el Centre per la Sostenibilitat Territorial. Aquest nou programa turístic a la comarca de la Garrotxa es basa en el foment i la difusió de la producció local, artesanal i agroalimentària, dels seus canals curts de comercialització i la promoció de l’associacionisme entre productors, elaboradors i restauradors de la comarca.

Una quinzena de persones van visitar l’explotació ramadera Mas el Boscà Nou, especialitzada en la producció de carn de vedella ecològica de la raça llemosina, situada a la plana de La Vall d’en Bas.

La jornada va comptar amb una explicació a càrrec d’en Jesús Serrat i en Jordi Miqueló, responsables de l’explotació, una caminada a l’entorn dels Hostalets d’en Bas per observar les vaques i els vedells que tenen en extensiu i un tastet a Can Llonga, a base d’hamburgueses de vedella del Mas Boscà Nou, preparat per la Magda Roca.

Tret de sortida “Propera parada”: Visites a productors locals

Deixa un comentari